Vanavond, dinsdagavond 29 mei, is de Avondvierdaagse afgelast.

Vanwege de weersverwachting hebben wij helaas moeten besluiten om niet te starten vanavond. Er wordt zoals het er nu naar uitziet onweer en zware regen voorspeld. We willen het risico niet nemen en hopen op uw begrip voor deze beslissing! Heel graag tot morgen!

Naamloos 3 kopie 3

Op 23 februari is het precies vijf jaar geleden dat burgemeester Aalderink samen met de kleine Freek uit Hummelo de officiële opening verrichtte van dorpshuis ‘De Ruimte’. Het dorpshuis werd tegen de multifunctionele kerk aan gebouwd en kreeg als doel de beide ruimtes te gebruiken om de sociale cohesie in het dorp te stimuleren door middel van culturele en verbindende activiteiten. Na vijf jaar kijkt de stichting tevreden, maar nog veel liever is haar blik op de toekomst gericht, op naar nog vele mooie jaren! 

 DorpshuisDeRuimte 5jaar kopie

De nieuwe gemeentegids Bronckhorst is af te halen in dorpshuis de Ruimte.

De gids is ook digitaal te vinden via www.bronckhorst.nl.

De gids staat bordevol informatie over verenigingen, scholen, stichtingen, bedrijven en instellingen in Bronckhorst. Daarnaast bevat de gids de nodige informatie over het gemeentebestuur, de ambtelijke organisatie, de wijze van dienstverlenen en de producten en diensten die de gemeente verstrekt. Ook is er aandacht voor de geschiedenis en bezienswaardigheden van de plaatsen die Bronckhorst vormen, de trouwmogelijkheden (kan in de Hummelse Kerk), gebiedsambtenaren (laatste vrijdagochtend van de maand in de Ruimte) en het Bronckhorster inwonerpanel.